Υγραεροκίνηση

υγραεριο

Η υγραεριοκίνηση είναι η πλέον ασφαλής και φιλική μορφή ενέργειας. Χρησιμοποιείται για την κίνηση οχημάτων από την δεκαετία του 1940 στην Ευρώπη, επίσημα από το 1981 στην Ελλάδα για τα ΤΑΞΙ και από το 1999 νομιμοποιήθηκε για το σύνολο των οχημάτων. Χρησιμοποιείται πια από χιλιάδες αυτοκίνητα και λεωφορεία σε ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει καταγραφεί ατύχημα από υγραέριο, σε αντίθεση με άλλα καύσιμα.
Τα πλεονεκτήματα της υγραεριοκίνησης είναι:

Μεγάλη Οικονομία: 45%-50% φθηνότερο καύσιμο από την τιμή της Βενζίνης.

Τα ίδια χιλιόμετρα: Εάν κάποιο όχημα απαιτεί 10 lit/100km με τη βενζίνη, με το υγραέριο απαιτεί 10,5 lit/100 km.

Μειώνετε το κόστος μετακίνησης στο μισό!!!!!
Μακροζωία του κινητήρα και του καταλύτη:
Λόγω της τέλειας καύσης που επιτυγχάνεται με το υγραέριο, δεν διαβρώνονται τα μέταλλα του κινητήρα, καθώς το υγραέριο δεν περιέχει πρόσθετα όπως η βενζίνη και δεν παρουσιάζονται ανθρακούχα υπολείμματα. Επιτυγχάνεται έτσι και οικονομία στα SERVICE.

Ίδιες επιδόσεις με τη Βενζίνη:
Η σύγχρονη τεχνολογία των συσκευών υγραεριοκίνησης εξασφαλίζει τις ίδιες ΑΚΡΙΒΩΣ επιδόσεις του κινητήρα (ιπποδύναμη, επιταχύνσεις, τελική ταχύτητα)


Στην Ροζάκις Auto αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συστήματος υγραερίου σε κάθε τύπο αυτοκινήτου. Σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες του χώρου προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με ασφάλεια και εγγύηση.Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε το καταστημά μας.

Νέα Προϊόντα

Προσφορές

Η προσφορά γι αυτή την βδομάδα είναι: Φωτογραφική ευθυγράμμιση με 20 ευρώ